Det er f.eks. praktisk, hvis et brudepar har oprettet et album, men ikke selv kan godkende fotos / videoer under deres eget bryllup, og alle fotos og videoer alligevel skal vises i albummet med det samme. Denne funktion bør kun bruges, hvis du stoler på gæsterne.